Frakt från endast 39kr
Handla till bästa pris
Snabba leveranser
60 dagars öppet köp

Byten och öppetköp
Hos oss har du bytesrätt och öppet köp på oanvända produkter. Inom 60 dagar har du rätt att byta till en annan valfri produkt i vårt ordinarie sortiment eller få pengarna tillbaka. Produkten skall vara oanvänd och returneras i orginalförpackning för att erhålla full ersättning. Produkter som är storleksberoende såsom våtdräkter, rash guard, handskar och boots får givetvis provas på land för att se om de passar. Bytesrätten gäller dock inte för produkter som använts utomhus eller i vatten. Frakt till Seapro inom Sverige vid byte eller retur bekostas av Seapro om du använder dig av vårt returformulär.

Om du vill byta till en annan vara så lägger du helt enkelt en ny beställning på den vara du vill ha istället.

Om du returnerar för öppetköp så återbetalar vi hela summan inklusive frakt (gäller dock ej frakt om du valt hemleverans).

Om du vill göra en retur inom 60 dagar för en oanvänd vara så klicka på länken nedan för att registrera den och få returfraktsedel:

Registrera din retur och få returfraktsedel, klicka här.

Returer till Seapro från andra länder än Sverige bekostas av kunden.

Ångerrätt
Distanshandelslagen ger dig möjlighet att ångra köp inom 14 dagar. Ångerfristen börjar löpa den dag du tar emot varan. Enligt EU:s konsumenträttighetsdirektiv skall varan vara återsänd inom 14 dagar efter att du utnyttjar ångerrätten.

Returfrakten betalar du själv för en vara där du vill utnyttja ångerrätten och varan inte är att betraktas som oanvänd/nyskick.

Du har rätt att öppna förpackningen för att kontrollera varans funktion. Om varan är använd kommer ersättning för värdeminskning att faktureras alternativt dras från det belopp som återbetalas. Återbetalning sker inom 14 dagar från det att vi mottagit returen.

Behåll inlämningskvittot från posten.

Ångerrätten är inte tillämplig för företag.

Observera för oanvända varor som returneras inom 60 dagar från mottagen leverans så gäller Seapros regler för öppetköp, se första stycket på sidan. Skillnaden är att ångerrätten ger dig möjlighet att returnera en vara som använts och returnerats inom 14 dagar från att den mottogs, värdeminskningen kommer inte att återbetalas vid nyttjande av ångerrätt. Kontakta gärna oss innan du gör en retur. Värdeminskningen för en använd vara är ofta stor då vi har svårt att sälja begagnade varor.

Vid ångerrätt så används konsumentverkets formulär som du hittar här.

Reklamation
Vid reklamation så mejlar du oss vad du vill reklamera, beskriver problemet samt bifogar ordernummer för snabbaste och smidigaste möjliga hantering. Om det är en reklamation inom 60 dagar från köpet så skickar vi en returfraktsedel. Vid reklamationer senare är 60 dagar från köp så bekostar du som kund returfrakten. Om reklamationen godkänns så skickas åtgärdad eller ny vara till dig utan extra kostnad.

Reklamation av Suunto dykdatorer gör du enklast och snabbast direkt med Suunto. Klicka på länken nedan för att komma till deras serviceformulär och för att få fraktsedel:
Klicka här för att komma till Suuntos serviceformulär.