Frakt endast 39kr
Fri returfrakt
Snabba leveranser
60 dagars öppet köp

Integritetspolicy

Seapro värnar din personliga integritet. För oss är det jätte viktigt att du som kund känner dig trygg med att vi hanterar dina personuppgifter på ett säkert och tryggt sätt. Det innebär t.ex. att vi är öppna med vad vi gör med dina personuppgifter, att vi inte säljer dina personuppgifter till andra företag och att vi följer gällande regler kring dataskydd i enlighet med GDPR direktivet.

Här nedanför beskriver vi hur vi behandlar dina personuppgifter, vilka rättigheter du har, vad du gör om du har frågor m.m.

Hur behandlar vi din personliga information?

När du handlar från en webbutik, vår eller någon annan, så lämnar du ifrån dig information om dig själv. Var du bor, vilken e-postadress du har och vad du handlar. Vissa av våra kunder undrar vad vi gör med informationen och här beskriver vi lite mer formellt hur vi arbetar med information.

Grunden i allt vi gör är att behandla våra kunder som vi själva vill bli behandlade, alltid. Det gäller även när det kommer till information.

Sammanfattning av vår informationshantering

Vi samlar in så lite information som möjligt. Vi behöver veta var du bor för att kunna skicka varorna hem till dig. Beställer du till ditt jobb eller sommarställe behöver vi inte ens veta var du bor.

Vill du beställa mot faktura eller delbetalning så måste vår samarbetspartner Svea ha ditt personnummer. Bara då kan du få dina varor hemskickade mot faktura eller delbetalning.

När du betalar med kort så krävs det att du uppger ditt kreditkortsnummer. Det går via en säker server hos Svea Webpay som sköter kortbetalningar åt oss.

Vi måste såklart veta vilka produkter du beställer och vi behöver din e-postadress för att kunna kontakta dig med leveransbesked, ändrad information osv.

Här kommer en mer detaljerad beskrivning.

Vilka system hamnar dina uppgifter i?

När du handlar hos oss så går din order igenom flera steg för att vi ska kunna behandla och skicka dina varor till dig.

Askås internethandel

Vi använder ett system för vår webshop som heter Askås. Det är en databas där våra produkter, våra sidor med text och allt annat (inklusive den här sidan) du ser i webshopen finns samlat. När du lägger en beställning på www.seapro.se så gör du det i Askås.


Din beställning hamnar då i en databas hos Askås som vi och Askås tekniker har tillgång till. Askås förvarar informationen åt oss men behandlar den inte på något sätt utan vår tillåtelse och att vi begär det. Exempelvis kan vara om en beställning av någon anledning inte gått igenom eller blivit dubbel. Då kan Askås tekniker undersöka ordern och felsöka.

I beställningen finns information om vilka produkter du köpt av oss, ditt mobilnummer samt e-postadress, hur du betalat (men ingen information om kreditkort, personnummer eller liknande) och den adress vi ska skicka varorna till.

Det är från Askås du får e-post meddelande om att vi mottagit din order och när vi skickat din order.

Om du gör byten eller skickar tillbaka varor till så brukar vi notera det i Askås. En sådan notis kan exempelvis se ut så här:

"36801: Byte dräkt Aropec Shorty från Small till Medium"

Har kan vi också spara och lägga in mejlkonversationer kopplade till beställning och byten.

Vi skriver aldrig någon personlig information i notisfältet utan bara sådant som är relaterat till beställningen.

Svea och Swish

När du kommer till kassan så måste du betala för dina varor. Där kan du välja mellan flera olika betalsätt. Beroende på betalsätt så kommer en extern betalningsfömedlare få information om ditt köp. Svea har ett system där orderns innehåll syns så det kan se ut så här:

"865-M Våtdräkt Aropec Streamline Herr M- 1 st totalt 1196 kr"

Har du frågor kring hur Svea eller Swish behandlar din information måste du kontakta Svea Webpay och för Swish din bank.

Dina skickade e-post

Vi använder Levonline för vår kundservice e-post. När du e-postar till info@seaprodivers.se är det alltså Levonlines e-posttjänst vi använder. Normalt sett raderar vi inkomna mejl senast 2-3 veckor efter att vi mottagit dom, oftast inom 24 timmar.

Dataskyddsansvarig hos Seapro

Vår VD är dataskyddsansvarig och ansvarar för att alla medarbetare är insatta i hur vi bearbetar information. Vill du ha kontakt så skicka e-post till info@seaprodivers.se.

Hur använder vi den här informationen?

Vi använder informationen för att expediera din beställning. Vi använder din e-postadress för att kunna skicka information till dig om statusen för din beställning.

Varför sparar vi information?

Vi sparar information av bokföringstekniska skäl. Vi behöver kunna redovisa underlag för skattemyndigheten. Du kan skapa ett konto på www.seapro.se och se dina tidigare beställningar. Att dina uppgifter finns sparade underlättar avsevärt vid ett byte eller eventuell reklamation.

Kan jag radera mitt konto?

Du kan begära att få den information som inte behöver sparas enligt bokföringslagen raderad från vår databas. Du kan också när du vill logga in på din sida och ändra uppgifter samt se vilken information som finns lagrad. Såsom namn, adress, beställningar, mobilnummer o.s.v.

Cookies

Vi använder cookies. Det gör vi för att kunna lagra dina varor i din varukorg. Vi lagrar ingen personlig information i cookies.

Vi använder även Googles tjänst "Google Analytics" ". Även dessa tjänster använder Cookies. Här kan du läsa mer om vad det betyder för dig.

Information till andra aktörer

Vi lämnar aldrig ifrån oss din information till någon annan. Undantag görs om vi av någon anledning är tvingade enligt lag eller domstolsbeslut.

Ta bort din information från vår databas

Den information vi sparas finns bara som underlag för den ekonomiska transaktionen och behålls av legala skäl och kan därför inte raderas.

Har du frågor så är du välkommen att kontakta oss på info@seaprodivers.se

Så nu hoppas jag att du känner dig trygg med hur vi behandlar dina personuppgifter och vill fortsätta handla hos oss.