Frakt endast 39kr
Fri returfrakt
Snabba leveranser
60 dagars öppet köp

Seapro grundades av Mats och Magnus 1999 i Solna. Båda hade vid starten mångårig erfarenhet från dykbranschen som instruktörer och från arbete i dykbutiker. Såsom certifierade både Naui och Padi instruktörer samt utbildade inom Cmas och Iantd och givetvis hängivna dykare gör att vi båda har en gedigen erfarenhet. Intresset för vatten gör att även en hel del surfing, wakeboardåkning och långdistanssimning finns på vår lista över favorit aktiviteter. Bland annat så finns flera deltaganden i tävlingar såsom Vansbrosimmet och Vätternrundan med i listan över aktiviteter. Vårt stora intresse för vattensport gör att vi har mängder av erfarenhet och råd att dela med oss av.

Genom att importera direkt från tillverkare och sälja till slutkonsument så hoppar vi över alla onödiga mellanhänder och erbjuder kvalitetsprodukter till väldigt överkomliga priser. Seapro är distributör för bland andra NOC och Aropec.

Seapro satsade stort på webförsäljning redan 2004 och blev snabbt verksamhetens grundstomme. I september 2011 flyttade vi till nybyggda ändamålsenliga lokaler för att fullt ut satsa på webförsäljning.

Med snabba leveranser och 60 dagars öppet köp med fri returfrakt så har många upptäckt hur smidigt och säkert det är att handla i vår webshop.

Vi ställer årligen ut på Dykmässan i mars.

Följ oss gärna på Facebook för att alltid vara uppdaterad med det senaste. Klicka här för att komma direkt till vår Facebooksida.

Vi hälsar gamla och nya kunder varmt välkomna!

Mats och Magnus

Tel: 08-730 55 99
e-mail: info@seaprodivers.se
Org.nr 556568-6127