Frakt endast 39kr
Fri returfrakt
Snabba leveranser
60 dagars öppet köp

Köpvillkor inom Sverige

När du handlar hos oss kan du välja mellan att betala med kontokort, faktura, mot postförskott eller delbetalning. Om du lägger en beställning från utlandet så kan du endast betala med konto- eller kreditkort. Samtliga priser i webshopen är inklusive 25% svensk moms. Expeditionsavgift tillkommer med 39kr på order understigande 500kr. Alla beställningar med ett totalt varuvärde över 500kr skickas fraktfritt inom Sverige.

Seapro lämnar 60 dagars öppetköp och bytesrätt på samtliga varor i sortimentet. Vid retur skall varan vara oanvänd. Varor får dock provas i hemmiljö för att kontrollera t.ex. storlek och passform. Returfrakt till Seapro bekostas av Seapro, maila oss för att erhålla en returfraktsedel. Vid byte av varor bekostar Seapro frakten tillbaks till kunden. Normalt finns alla varor du hittar i webshopen i lager. Aktuellt lagerstatus kan du se för respektive produkt i webshopen. Om en försenad produkt har slutat tillverkas eller har väldigt lång leveranstid förbehåller vi oss rätten att ta bort produkten från beställningen eller flytta den till en separat order för senare leverans.
Klicka här för att läsa fullständiga villkor för öppetköp, byte, ångerrätt m.m.Swish

Swish

Om du betalar via Swish så tillkommer inga extra avgifter för betalningen. Med Swish betalar du snabbt och smidigt via din mobiltelefon. Tänk på att du kan ha en beloppsbegränsing för hur mycket du kan betala per köp och vecka via Swish. Du kan ändra beloppsbegräsningen via din internetbank.

 

Kreditkort logo
Kortbetalning

Betalar du med kort levereras din order utan extra avgifter inom Sverige. Vi samarbetar med Sveawebpay, som har hand om alla kortbetalningar. All kommunikation sker direkt med din banks betalningssystem, all trafik är krypterad så att ingen utomstående kan ta del av dina uppgifter. Ditt köp är klart när du har fått en bekräftelse på vår hemsida, du får även ett mail som bekräftar beställningen. Vi är anslutna till 3D Secure. En standard som är framtagen av VISA och MasterCard för att identifiera kortinnehavaren och säljföretaget för säkra kortbetalningar på internet. För närvarande accepterar vi följande kort i vår webshop: Bankkort, Visa, Mastercard och Diners Club.


Svea ekonomi Faktura logo
Faktura

Om du väljer att betala mot faktura tillkommer en expeditionsavgift på 19kr. Fakturan skickas i paketet. Betalningsvillkor är 14 dagar från och med att din order skickas. Vi samarbetar med Svea Ekonomi AB. För att handla mot faktura måste du ange ditt personnummer eller organisationsnummer. Förutsättning för att få handla mot faktura är bland annat att du är registrerad i folkbokföringsregistret i Sverige och är över 18 år. Du får inte ha några betalningsanmärkningar. Samtliga fakturor är av Seapro överlåtna till Svea Ekonomi AB. Sedvanlig kreditprövning sker efter att personuppgifterna lämnats i kassan, i vissa fall innebär detta att en kreditupplysning tas. En kopia på kreditupplysningen kommer i så fall skickas hem till dig. Vid försenad betalning utgår påminnelseavgift med det belopp som är tillåtet enligt lag, f.n. SEK 60:- exkl. moms, samt dröjsmålsränta med 2 % per månad. Vid utebliven betalning överlämnas fakturan till inkasso.

Delbetalning

Genom vårt samarbete med Svea Ekonomi AB kan du teckna ett kontokreditavtal och därmed kunna delbetala ditt köp. Kredittiden väljer du genom att kryssa i det kampanjalternativ som passar dig bäst. Köpet kan alltid betalas i sin helhet närsomhelst, innan förfallodag.
Sedvanlig kreditprövning sker efter att personuppgifterna lämnats i kassan, i vissa fall innebär detta att en kreditupplysning tas. En kopia på kreditupplysningen kommer i så fall skickas hem till dig.
Har du några frågor så kan du ringa 08 – 514 931 13 för närmare information.
Exempel på effektiv ränta vid köp om 10 000 kr, löptid 12 månader, 0 % ränta, uppläggningsavgift 195 kr, aviavgift 29 kr: 10,68 %.

Exemplet nedan är vid ett köp av varor för 10000kr

Antal månader Startkostnad Avi-kostnad Kr/mån* Ränta
3 95 kr 29 kr 3333 kr 0%
6 195 kr 29 kr 1667 kr 0%
12 295 kr 29 kr 833 kr 0%
18 295 kr 29 kr 634 kr 10.95%
24 395 kr 29 kr 495 kr 10.95%


Allmänna villkor
Standardiserad europeisk konsumentkreditinformation (SEKKI)

 
Posten

Postförskott

Om du väljer att betala mot postförskott så betalar du varorna när du hämtar paketet hos postens utlämningsställe. Vid betalning mot postförskott tillkommer en kostnad med 89kr.

Tvist
Om du är missnöjd med någon produkt vi har levererat eller med leveransen så ber vi dig att direkt kontakta oss så att vi kan göra vårt yttersta för att lösa det på ett så smidigt sätt som möjligt.

I enlighet med EU lagstiftning så hänvisas eventuella tvister till: Tvistlösning på nätet, klicka här för att komma till EU's sida.

 

Företagsinformation
Org.nr. 556568-6127
Seapro Divers Scandinavia AB

Telefon: 08-730 55 99

info@seaprodivers.se