Frakt endast 39kr
Fri returfrakt
Snabba leveranser
60 dagars öppet köp
Våtdräkt Aropec Flying Herr i gruppen Simning och Träning / Våtdräkter för simning hos Seapro Divers Scandinavia AB  (670-Sr)
Våtdräkt Aropec Flying Herr

Våtdräkt Aropec Flying Herr

Betyg på Våtdräkt Aropec Flying Herr i gruppen Simning och Träning / Våtdräkter för simning hos Seapro Divers Scandinavia AB
Leveranstid:
Storlek: 
Antal: 

Produktinformation

Flying är den ultimata 3/2 våtdräkten för simning i öppet vatten. Extremt stor stretch i neoprenet ger maximal rörelsefrihet och minsta möjliga motstånd. Hela dräkten är tillverkad i ett nyutvecklat super stretch smooth skin neopren som gör dräkten till en verklig top-of-the-line modell. 3mm neopren över bröstkorg och framsida lår. 2mm neopren i ryggen, ärmar, höft och ben.

Flying har special utvecklade 3D super stretch paneler i armhålor, ärmar, korsryggen, grenen, knävecken, sidorna på bålen och benen. Det gör komforten och rörligheten i dräkten mycket svårslagen.

I bröstkorgen och låren är dräkten försedd med kanaler för att öka strömingen av vatten och minska motståndet.

Präglade greppytor på underarmarna öker greppet i vattnet och gör armtagen mer effektiva.

Special konstruerad YKK ”Open top” dragkedja som stängs som en vanlig dragkedja och öppnas blixtsnabbt genom ett snabbt ryck uppåt. Konstruktionen gör att det går betydligt snabbare att ta av sig dräkten jämfört men om man har en konventionell dragkedja. Det är en stor fördel vid triathlon tävlingar. Kedjan kan även öppnas på traditionellt vis genom att dra dragskon nedåt.

Vill du har skötelråd för din våtdräkt för simning? Klicka på "Länk till produktdatablad" nedan för att ladda ner PDF´n.


Översikt

Artnr: 670-Sr
Våtdräkt för tävlingssimning

Kundomdömen

Kampanjvara

Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp: