Frakt endast 39kr
Fri returfrakt
Snabba leveranser
60 dagars öppet köp
Sändare Suunto Vyper Novo, D4i D6i D9tx mfl i gruppen Hela Sortimentet / Dykdatorer & instrument hos Seapro Divers Scandinavia AB  (539)
Sändare Suunto Vyper Novo, D4i D6i D9tx mfl

Sändare Suunto Vyper Novo, D4i D6i D9tx mfl

Betyg på Sändare Suunto Vyper Novo, D4i D6i D9tx mfl i gruppen Hela Sortimentet / Dykdatorer & instrument hos Seapro Divers Scandinavia AB
2895 kr
Leveranstid:
Antal: 

Produktinformation

Sändare som passar till Suunto Vytec, Vytec DS, Vyper Air, D4i, D6i, DX, D9 samt D9tx. Fungerar ej till EON Steel. Används för slanglös luftintegrering av nämnda datorer. Tillsammans med sändaren ser man trycket i tanken samt beräknad återstående dyktid med den luftmängden på det aktuella djupet. En grön LED indikerar att sändaren är aktiverad. Batteriets livslängd är ca 2 år beroende på antal dyk och vattentemperatur. Sändaren har UNF 7/16" gänga som är standard för högtrycksutgångar.

På vissa första steg är det för trångt vid högtrycksutgången för att montera en sändare. Det löser man enkelt genom att komplettera med en kort högtrycksslang och svivel. Slangen skruvas in i första steget och sviveln används mellan slangen och sändaren för att göra kopplingen tät.

Översikt

Artnr: 539

Kundomdömen